Politica de confidentialitate

In acord cu Regulamentului (UE) nr.679/2016 (GDPR) privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date, aplicabil de la 25.05.2018, SC DORIS 2010 SRL  persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, strada aleea Budacu nr. 3 A bl. M6 Sc. A et.3 ap. 14 cu numar de ordine in registrul comertului J40/3767/2000, cod unic de inregistrare fiscala CUI 12933747 prin intermediul site-ului detinut, www.jeepgaraj.ro  colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal, in conformitate cu dispozitiile Regulamentului U.E. 679/2016 numai atunci cand va inregistrati cu un cont pe site-ul nostru sau atunci cand plasati o comanda fara cont pe site sau direct telefonic. Aceste date sunt securizate si se transmit doar catre firma de curierat cu care colaboram ( Fan Courier) sau furnizorilor de la care achizitionam piesele pentru servicii de garantie post vanzare. Acest transfer de date este securizat, nu transferam datele dumneavoastra catre alti terti fara acordul dumneavoastra explicit si nu facem aceste date publice.

Scopul colectarii de date este necesar pentru derularea urmatoarleor operatiuni:

  • Crearea și administrarea contului în cadrul site-ului web www.jeepgaraj.ro;
  • Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;
  • Solutionarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate;
  • Returnarea produselor conform prevederilor legale;
  • Rambursarea contravalorii  produselor conform prevederilor legale; 
  • Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile și serviciile www.jeepgaraj.ro

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este necesară pentru indeplinirea operatiuniilor între SC Doris 2010 srl prin intermediul site-ului operat www.jeepgaraj.ro și dvs. in calitate de client.De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.

Datele colectate si prelucrate sunt:

Numele si prenumele – Pentru a va putea identifica.
Numarul de telefon – pentru a va putea contacta pentru confirmarea comenzii dvs, pentru a va putea oferi detalii cu privire la comanda, pentru a va putea contacta in momentul cand aceasta a fost expediata catre dumneavoastra prin intermediul companiei de curierat.
Adresa de email – pentru a va putea trimite informatii suplimentare despre comanda si ca alternativa in caz ca nu va putem contacta la numarul de telefon furnizat.
Adresa de livrare – pentru a va putea livra produsele prin intermediul companiilor de curierat
CNP si/sau seria si numarul buletinului/cartii de identitate – pentru facturare si servicii post vanzare(retur, garantii, nepotriviri ale pieselor)
Cont bancar – pentru a va putea returna contravaluarea pieselor in cazul unui eventual retur sau a renuntarii la bunuriile achizitionate.
Seria de caroserie a automobilului – pentru identificarea corecta a pieselor si reperelor ce urmeaza a fi comandate.

Adresa dvs. de email – pentru a transmite informari periodice despre oferte speciale si campanii adresate clientilor

 DURATA STOCARII DATELOR DUMNEAVOASTRA

  • Datele dvs. cu caracter personal vor fi stocate cât timp aveți un cont în site-ul www.jeepgaraj.ro Puteți solicita oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări neconditionat si imediat, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

DREPTURILE DUMNEAVOASTRA

Dreptul la acces;
Aveti dreptul de a accesa datele pe care ni le furnizati, de a primi informatii aditionale cu privire la datele respective, la modul si/sau scopul prelucrarii in orice moment.
Dreptul de a restrictiona prelucrarea datelor;
Aveti dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii oricareia dintre datele furnizate. Orice solicitare de acest gen va avea un impact asupra modului in care prelucram comanda dumneavoastra. De exemplu, daca ne restrictionati acesul la adresa dumneavoastra, nu va vom putea livra produsele prin curier.
Dreptul la rectificare;
Aveti dretul de a rectifica date incorecte, inexacte sau sa completati datele existente in orice moment fie prin intermediul contului creat pe site, fie printr-un email.
Dreptul la portabilitatea datelor;
Aveti dreptul de a primi datele pe care ni le-ati furnizat intr-un format structurat, in mod curent, pentru a avea posibilitatea de a le transmite catre un alt operator.
Dreptul de a fi uitat;
Aveti dreptul de a cere stergerea tuturor datelor cu caracter personal furnizate(cu exceptia situatiilor in care stocarea datelor cu caracter personal are un temei legal) fara intarzieri nejustificate din partea noastra. De asemenea, aveti la dispozitie optiunea de stergere cont atuunci cand va logati in contul dumneavoastra.
Dreptul la opozitie;
Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor cu caracter personal pentru motive intemeiate si legitime.Vă puteți opune în orice moment, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, prelucrării datelor dvs. cu caracter personal în temeiul interesului nostru legitim, în cazul în care considerați că drepturile și libertățile dvs. fundamentale prevalează față de acest interes.De asemenea, vă puteți opune oricând prelucrării datelor dvs. în scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fără a invoca vreun motiv, caz în care vom înceta în cel mai scurt timp posibil această prelucrare.

Aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București.

Pentru orice informatii suplimentare legate de protectia datelor cu caracter personal, sau pentru orice alte solicitari, va rugam sa ne transmiteti un e-mail  sau ne puteti contacta la numerele de telefon afisate in web site.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati in mod voluntar ca datele dvs. personale sa fie folosite de SC Doris 2010 srl in calitate de opreator al site-ului www.jeepgaraj.ro  si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre SC Doris 2010 srl in scopul desfasurarii si/sau derularii de catre www.jeepgaraj.ro de activitati in comertul electronic on-line.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, www.jeepgaraj.ro si S.C. Doris 2010 S.R.L. au obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana, si se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti, urmand a le folosi numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; www.jeepgaraj.ro si S.C.Doris 2010 S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Pentru a putea efectua o comanda prin intermediul magazinului on-line www.jeepgaraj.ro, este necesara inregistrarea prin crearea unui cont de utilizatoror sau prin efectuarea unei comenzi directe fara a detine un cont de utilizator. Crearea contului de utilizator implica introducerea datelor de contact solicitate si o parola necesara autentificarii. Parola asigura confidentialitatea si securitatea datelor aflate in baza noastra de date. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. Aveti obligatia de a ne instiinta imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.
Primirea comenzii efectuate prin intermediul contului de utilizator va fi confirmata de  www.jeepgaraj.ro via email, la adresa de email comunicata odata cu crearea contului de utilizator. Comanda va fi procesata de www.jeepgaraj.ro in timpul programului de lucru, in oridinea primirii acestora, clientul fiind ulterior informat cu privire la: data efectuarii comenzii, disponibilitatea produselor comandate, valoarea acestora, cheltuielile de livrare, modalitatea de plata  si valoarea totala a comenzii. Clientul are obligatia de a verifica corectitudinea datelor din comunicarea de confirmare, si de a anunta eventualele omisiuni sau erori.